Zvěřinová Kuchařka

Nejchutnější zvěřinové recepty na internetu

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Hodnocení 4.88 (4 Hlasujících)
AddThis Social Bookmark Button

60 dkg masa z černé, 4 vejce, 1 šlehačka, 1 lžička Vegety, trochu mletého nového koření, pepře a muškátu, 1/2 lžičky soli.

Maso umeleme, promícháme se šlehačkou a vejci. Osolíme, okořeníme a necháme v chladničce nejméně 3 hodiny uležet. Potom jej dáme do formy na srnčí hřbet vyložený alobalem, který jsme dobře vymastili. Pečeme v troubě asi 1 hodinu.

Přidat komentář



Anti-spam: complete the taskJoomla CAPTCHA

Lanškrounské dortíky - Vaše sladké nejen vánoční recepty.

Poslední komentáře

  • Jezevec s pikantní omáčkou

    Anče 10.02.2020 16:19
    Moooc pěkné, vychytané recepty!!! :-) :-) Máte prosím nějaké zkušenosti se škvařením jezevčího sádla?
     
  • Zvěřinový vývar z kostí

    Bakin 13.02.2017 07:15
    Tak každý nějak začínal. :roll: Hlavně nebreč, příště se ti to určitě povede uvařit. :-)
     
  • Zvěřinový vývar z kostí

    Bigmac 12.02.2017 14:16
    :-x takový hnus jsem ještě nejedl :-x

Copyright © 2016. Všechna práva vyhrazena. Určeno pouze pro osobní využití.