Zvěřinová Kuchařka

Nejchutnější zvěřinové recepty na internetu

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Hodnocení 0.00 (0 Hlasujících)
AddThis Social Bookmark Button

25 dkg pečeného  masa z černé, 1 cibule, 2 rajčata, 2 papriky, česnek, 1 lžíce ústřicové nebo sójové omáčky, 1 lžíce ostrého kečupu, mletý pepř, sůl.

Na oleji osmahneme drobně nakrájenou cibuli, přidáme nakrájená rajčata a papriky. Dusíme, až se všechna šťáva vydusí. Vmícháme utřený česnek, pomleté pečené maso, ústřicovou nebo sójovou omáčku a kečup. Osolíme, opepříme, prohřejeme a mažeme na topinky nebo opečené plátky veky.

Přidat komentář



Anti-spam: complete the taskJoomla CAPTCHA

Reklama Velikonoce

Poslední komentáře

Copyright © 2016. Všechna práva vyhrazena. Určeno pouze pro osobní využití.