Zvěřinová Kuchařka

Nejchutnější zvěřinové recepty na internetu

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Hodnocení 4.00 (1 Hlasující)
AddThis Social Bookmark Button

1 kg masa z černé, 2 cibule, sůl, pepř, koňak, 1,5 dl smetany (33%).

Pokrájenou cibuli orestujeme dozlatova, přidáme nadrobno nakrájené maso, promícháme, osolíme a opepříme. Pak maso zalijeme z poloviny vodou a dusíme pod pokličkou. Když je maso měkké, necháme mírně zchladnout a poté ho dvakrát umeleme nebo rozmixujeme. Pak přidáme kapku koňaku, promícháme a na závěr stěrkou vmícháme smetanu. Vložíme do připravené formy a vyložené potravinářskou folií. Necháme 6 hodin odležet v lednici a paštika je hotová.


 

Přidat komentář



Anti-spam: complete the taskJoomla CAPTCHA

Lanškrounské dortíky - Vaše sladké nejen vánoční recepty.

Poslední komentáře

  • Jezevec s pikantní omáčkou

    Anče 10.02.2020 16:19
    Moooc pěkné, vychytané recepty!!! :-) :-) Máte prosím nějaké zkušenosti se škvařením jezevčího sádla?
     
  • Zvěřinový vývar z kostí

    Bakin 13.02.2017 07:15
    Tak každý nějak začínal. :roll: Hlavně nebreč, příště se ti to určitě povede uvařit. :-)
     
  • Zvěřinový vývar z kostí

    Bigmac 12.02.2017 14:16
    :-x takový hnus jsem ještě nejedl :-x

Copyright © 2016. Všechna práva vyhrazena. Určeno pouze pro osobní využití.