Zvěřinová Kuchařka

Nejchutnější zvěřinové recepty na internetu

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Hodnocení 0.00 (0 Hlasujících)
AddThis Social Bookmark Button

1 zaječí předek, sůl, 5 dkg slaniny, 5 dkg másla, 1 cibule, špetka pepře a tymiánu, lžičku mouky nebo strouhanky, 2 lžíce vína, hovězí polévka, 10 kaparů, sardelová pasta, 5 dkg žampionů nebo hříbků, olej, 1/2 citrónu.

Zaječí předek rozděláme na díly, osolíme a na slanině, másle a cibuli udusíme do měkká. Maso obereme z kostí, umeleme, přidáme šťávu, ve které jsme maso dusili, okořeníme trochou pepře a tymiánu, přisypeme lžičku mouky nebo strouhanky. Přilijeme trochu vína a hovězí polévku, přidáme několik kaparů, lžičku sardelové pasty a pár plátků žampionů nebo hříbků. Míšeninu podusíme.

Přidat komentář



Anti-spam: complete the taskJoomla CAPTCHA

Lanškrounské dortíky - Vaše sladké nejen vánoční recepty.

Poslední komentáře

  • Jezevec s pikantní omáčkou

    Anče 10.02.2020 16:19
    Moooc pěkné, vychytané recepty!!! :-) :-) Máte prosím nějaké zkušenosti se škvařením jezevčího sádla?
     
  • Zvěřinový vývar z kostí

    Bakin 13.02.2017 07:15
    Tak každý nějak začínal. :roll: Hlavně nebreč, příště se ti to určitě povede uvařit. :-)
     
  • Zvěřinový vývar z kostí

    Bigmac 12.02.2017 14:16
    :-x takový hnus jsem ještě nejedl :-x

Copyright © 2016. Všechna práva vyhrazena. Určeno pouze pro osobní využití.