Zvěřinová Kuchařka

Nejchutnější zvěřinové recepty na internetu

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Hodnocení 4.13 (8 Hlasujících)
AddThis Social Bookmark Button

1-1,2 kg zvěřiny (kančí, srnčí, jelení, daňčí), 40 dkg cibule,15 dkg slaniny, 2 lžíce sádla, 4 dl červeného vína, 4 dl vody, 2 mrkve, ¼ menšího celeru, (popřípadě 2 zelené papriky, 3 rajčata), 2 cibule, 3 stroužky česneku, 3 bobkové listy, 8 kuliček celého pepře, 5 kuliček jalovce, 5 kuličky nového koření, 2 lžičky mleté sladké papriky, 3 lžíce brusinkové zavařeniny, strouhaný perník.

Sádlo a slaninu vložíme do hrnce a necháme škvařit, po chvilce přidáme nadrobno pokrájenou cibuli. Když je cibule zlatavá, přidáme maso nakrájené na kostky a česnek. Mícháme, necháme maso zatáhnout. Následně obsah hrnce osolíme a zaprášíme paprikou. Přidáme na drobno nakrájenou mrkev, celer, papriku a chvilku restujeme společně s masem, dokud není mírně opečené. Poté přidáme koření. Pokud máme sušené houby, můžeme přidat hrst. Celou směs zalijeme vodou a vínem a necháme zvolna dusit do doby, než je maso měkké. Občas zamícháme. Před koncem dušení přidáme brusinkovou zavařeninu a strouhaný perník na zahuštění. Když maso změkne, můžeme přidat pokrájenou papriku a rajčata a krátce podusíme.

Přidat komentář



Anti-spam: complete the taskJoomla CAPTCHA

Reklama Velikonoce

Poslední komentáře

Copyright © 2016. Všechna práva vyhrazena. Určeno pouze pro osobní využití.