Zvěřinová Kuchařka

Nejchutnější zvěřinové recepty na internetu

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Hodnocení 3.50 (10 Hlasujících)
AddThis Social Bookmark Button

0,8-1 kg zajíce (pokud možno zadní část), sádlo, 4 cibule, 10 dkg anglické slaniny, 6 kuliček, 4 kuličky nové koření, 4 kuličky jalovce, sůl, jíška.

Zajíce pečlivě očistíme, odblaníme, omyjeme ve studené vodě a osušíme. Zajíce protáhneme anglickou slaninou a osolíme. Na pekáči rozehřejeme tuk, ke kterému přidáme zbylou slaninu a zpěníme na něm pokrájenou cibuli. Přidáme pepř, nového koření a jalovec a pak na tento základ položíme maso. Pekáč překryjeme a zajíce dusíme v troubě doměkka. Během dušení podle potřeby mírně podléváme výpekem. Potom pekáč odkryjeme a maso necháme ze všech stran zčervenat. Vypečenou šťávu můžeme zahustit jíškou. Není to však nutné, protože rozpečená cibule sama o sobě šťávu zahustí.

Přidat komentář



Anti-spam: complete the taskJoomla CAPTCHA

Lanškrounské dortíky - Vaše sladké nejen vánoční recepty.

Poslední komentáře

  • Jezevec s pikantní omáčkou

    Anče 10.02.2020 16:19
    Moooc pěkné, vychytané recepty!!! :-) :-) Máte prosím nějaké zkušenosti se škvařením jezevčího sádla?
     
  • Zvěřinový vývar z kostí

    Bakin 13.02.2017 07:15
    Tak každý nějak začínal. :roll: Hlavně nebreč, příště se ti to určitě povede uvařit. :-)
     
  • Zvěřinový vývar z kostí

    Bigmac 12.02.2017 14:16
    :-x takový hnus jsem ještě nejedl :-x

Copyright © 2016. Všechna práva vyhrazena. Určeno pouze pro osobní využití.