Zvěřinová Kuchařka

Nejchutnější zvěřinové recepty na internetu

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Hodnocení 0.00 (0 Hlasujících)
AddThis Social Bookmark Button

80 dkg kýty z černé , 25 dkg vepřového ramínka, 20 dkg cibule, 3 stroužky česneku, 0,5 dl oleje, 2 housky, 1 dl mléka, 30 dkg slaniny, 1/2 lžičky rozdrceného jalovce, 1,25 dl červeného vína, 1 lžíce soli, 1/2 lžičky pepře, 30 g koření na divočinu, 20 dkg plátků anglické slaniny, 0,5 dkg pistáciových oříšků.

Cibuli, česnek nakrájíme na kousky a osmahneme na oleji. Mezitím housky nakrájíme na kousky a krátce povaříme v mléce. Polovinu kýty nakrájejte na tenké proužky. Zbytek kýty spolu s ramínkem jemně umeleme. Umletou masovou směs smícháme s drobně nakrájenou slaninou, houskou, cibulí, česnekem, jalovcem, vínem, solí, pepřem a kořením na divočinu. Vše promícháme a ještě jednou umeleme. Plátky anglické slaniny vyložíme podlouhlou formu. Na dno rozetřeme část masové směsi, posypeme nasekanými mandlemi a pistáciovými oříšky, poklademe proužky masa, přidáme další část mletého masa a celý postup ještě jednou zopakujeme. Takto naplníme celou formu. Směs do ní pořádně stlačíme a formu pevně zabalíme do alobalu. Takto připravenou paštiku vložíme do větší nádoby s horkou vodou, dáme do trouby a pečeme asi 1 1/2 hodiny při 160 °C. Paštika je hotová, když po vpichu špejlí vytéká čirá šťáva.

Přidat komentář



Anti-spam: complete the taskJoomla CAPTCHA

Reklama Velikonoce

Poslední komentáře

Copyright © 2016. Všechna práva vyhrazena. Určeno pouze pro osobní využití.