Zvěřinová Kuchařka

Nejchutnější zvěřinové recepty na internetu

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Hodnocení 0.60 (5 Hlasujících)
AddThis Social Bookmark Button

40 dkg zvěřiny, 30 dkg vepřové krkovice (nebo prorostlé krkovice z černé), 30 dkg vepřových jater, 10 dkg brusinkového kompotu, sůl, 8 kuliček černého pepře, 8 kuliček nového koření, 8 kuliček jalovce, 5 bobkových listů, půl lžičky zázvoru.

Zvěřinu, krkovici i játra společně pomeleme. Nové koření, černý pepř, sůl a jalovec umeleme, přidáme strouhaný zázvor. Kořenící směs nasypeme k pomletému masu, přidáme brusinkový kompot a vše dobře promícháme. Touto směsí plníme zavařovací sklenice. Nahoru do každé sklenice přidáme 1 bobkový list a 3 kuličky nového koření. Sklenice naskládáme na pekáč s vodou a troubě vyhřáté na 120 °C sterilujeme ve vodní lázni asi dvě a půl hodiny. Potom ještě za horka zavíčkujeme a už nemusíme sterilizovat.

Přidat komentář



Anti-spam: complete the taskJoomla CAPTCHA

Lanškrounské dortíky - Vaše sladké nejen vánoční recepty.

Poslední komentáře

Copyright © 2016. Všechna práva vyhrazena. Určeno pouze pro osobní využití.