Zvěřinová Kuchařka

Nejchutnější zvěřinové recepty na internetu

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Hodnocení 3.50 (4 Hlasujících)
AddThis Social Bookmark Button

1 kg mletého vařeného masa z černé, 1 kg mletých vepřových jater, sůl, 2 nastrouhané cibule, 10 dkg slaniny nakrájené na malé kostičky, 3 lžičky paštikového koření, 3 vejce, 3 dkg mandlí.

Vařené maso smícháme se syrovými játry, osolíme, promícháme s cibulí, kořením a ušlehanými vejci. Důkladně promícháme a plníme do zavařovacích sklenic. V páře vaříme jeden a půl hodiny. Nechceme-li zavařovat, můžeme paštiku uvařit v umělém střevě na tlačenku, nejlépe dvakrát zavázaném. Paštika nabude, proto sklenice ani střevo příliš neplníme. Podle chuti můžeme do paštiky vmíchat oloupané a nahrubo pokrájené mandle.

Přidat komentář



Anti-spam: complete the taskJoomla CAPTCHA

Lanškrounské dortíky - Vaše sladké nejen vánoční recepty.

Poslední komentáře

Copyright © 2016. Všechna práva vyhrazena. Určeno pouze pro osobní využití.