Zvěřinová Kuchařka

Nejchutnější zvěřinové recepty na internetu

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Hodnocení 3.50 (5 Hlasujících)
AddThis Social Bookmark Button

1 kg mletého vařeného masa z černé, 1 kg mletých vepřových jater, sůl, 2 nastrouhané cibule, 10 dkg slaniny nakrájené na malé kostičky, 3 lžičky paštikového koření, 3 vejce, 3 dkg mandlí.

Vařené maso smícháme se syrovými játry, osolíme, promícháme s cibulí, kořením a ušlehanými vejci. Důkladně promícháme a plníme do zavařovacích sklenic. V páře vaříme jeden a půl hodiny. Nechceme-li zavařovat, můžeme paštiku uvařit v umělém střevě na tlačenku, nejlépe dvakrát zavázaném. Paštika nabude, proto sklenice ani střevo příliš neplníme. Podle chuti můžeme do paštiky vmíchat oloupané a nahrubo pokrájené mandle.

Přidat komentář



Anti-spam: complete the taskJoomla CAPTCHA

Lanškrounské dortíky - Vaše sladké nejen vánoční recepty.

Poslední komentáře

  • Jezevec s pikantní omáčkou

    Anče 10.02.2020 16:19
    Moooc pěkné, vychytané recepty!!! :-) :-) Máte prosím nějaké zkušenosti se škvařením jezevčího sádla?
     
  • Zvěřinový vývar z kostí

    Bakin 13.02.2017 07:15
    Tak každý nějak začínal. :roll: Hlavně nebreč, příště se ti to určitě povede uvařit. :-)
     
  • Zvěřinový vývar z kostí

    Bigmac 12.02.2017 14:16
    :-x takový hnus jsem ještě nejedl :-x

Copyright © 2016. Všechna práva vyhrazena. Určeno pouze pro osobní využití.