Zvěřinová Kuchařka

Nejchutnější zvěřinové recepty na internetu

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Hodnocení 0.00 (0 Hlasujících)
AddThis Social Bookmark Button

Při podávání masa grilovaného nebo pečeného na roštu krájíme z uhněteného, ochuceného a v chladničce zpevněného válečku másla dílky, které klademe přímo na horké porce.
Moučné máslo
Lžičku hladké mouky promícháme s 5 dkg měkkého másla, uhněteme váleček, zabalíme ho do alobalu a uložíme do ledničky.
Bylinkové máslo s kořením
6 dkg másla smícháme se lžičkou sekané petrželky, kerblíku, estragonu, jemně nasekané cibulky, citronové šťávy a špetkou pepře a soli.
Bylinkové máslo s houbami
6 dkg másla smícháme se lžičkou jemně nasekaných nakládaných hub, okurek, cibule, kaparů, petrželové natě, sardelové pasty a několika kapek citronu.
Bylinkové máslo s pažitkou
6 dkg másla smícháme s 2 lžícemi jemně nasekané pažitky, 2 lžícemi řeřichy, 1 šalotky, 1 stroužkem česneku, šťávou z půlky citronu, solí a pepřem.
Křenové máslo
5 dkg másla smícháme s 1 lžící strouhaného křenu a osolíme.
Hořčicové máslo
5 dkg másla smícháme se lžičkou jemné hořčice, sekané petrželky a špetky strouhaného muškátového oříšku.
Česnekové máslo
Jeden vařený žloutek utřeme s 10 dkg másla, vmícháme jeden syrový žloutek a po kapkách 5 dkg oleje. Do vzniklé majonézy přidáme 2 stroužky třeného česneku, několik kapek worcesteru a citronové šťávy, vše opepříme a znovu promícháme.

Přidat komentář



Anti-spam: complete the taskJoomla CAPTCHA

Lanškrounské dortíky - Vaše sladké nejen vánoční recepty.

Poslední komentáře

  • Jezevec s pikantní omáčkou

    Anče 10.02.2020 16:19
    Moooc pěkné, vychytané recepty!!! :-) :-) Máte prosím nějaké zkušenosti se škvařením jezevčího sádla?
     
  • Zvěřinový vývar z kostí

    Bakin 13.02.2017 07:15
    Tak každý nějak začínal. :roll: Hlavně nebreč, příště se ti to určitě povede uvařit. :-)
     
  • Zvěřinový vývar z kostí

    Bigmac 12.02.2017 14:16
    :-x takový hnus jsem ještě nejedl :-x

Copyright © 2016. Všechna práva vyhrazena. Určeno pouze pro osobní využití.