Zvěřinová Kuchařka

Nejchutnější zvěřinové recepty na internetu

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Hodnocení 3.70 (5 Hlasujících)
AddThis Social Bookmark Button

1 litr vody, 30 dkg kostí ze zvěřiny, 1 mrkev, 1 petržel, kousek celeru, 1 cibule se slupkou, 2 nové koření, (můžeme přidat 2 kuličky jalovce), 3 kuličky pepře, 1dkg soli.

Zvěřinové kosti nasekáme, zalijeme litrem vody, osolíme, přidáme koření a vaříme pomalu cca 2 hodiny. Největší chybou je vystavení vývaru prudkému varu. Takže mírný, skoro okem neviditelný pohyb hladiny vody je to pravé – veškeré aroma a látky se totiž do vody louhují při teplotě menší než 80 stupňů Celsia. Pěnu, která se zpočátku tvoří, odstraňujeme. Ke konci vaření přidáme kořenovou zeleninu v celku, rozkrojenou cibuli se slupkou a dovaříme.

Přidat komentář



Anti-spam: complete the taskJoomla CAPTCHA

Reklama Velikonoce

Poslední komentáře

Copyright © 2016. Všechna práva vyhrazena. Určeno pouze pro osobní využití.