Zvěřinová Kuchařka

Nejchutnější zvěřinové recepty na internetu

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Hodnocení 0.00 (0 Hlasujících)
AddThis Social Bookmark Button

Maso z černé (nebo jelení, srnčí + divočák nebo vepřové 1:1), 2–3 lžíce solamylu,     2 dl mléka, 2 vejce, 1 cibule, 1/2 lžičky mletého nového koření, lžička muškátového oříšku, špetka mletého zázvoru, pepř, sůl, máslo (nebo sádlo).

Maso umeleme, cibuli posekáme, přidáme ingredience a vypracujeme hladké těsto, ze kterého tvoříme kuličky a smažíme je na másle.
Omáčka: 50 g másla, 4 lžíce mouky, 1/2 l vývaru, 15 dl smetany, mletý pepř, sůl.
V kastrolu rozpustíme máslo, zasypeme moukou a za stálého míchání připravíme tmavší jíšku, kterou zalijeme vývarem a smetanou, asi patnáct minut provaříme, dochutíme solí a čerstvě mletým pepřem.
 

Přidat komentář



Anti-spam: complete the taskJoomla CAPTCHA

Lanškrounské dortíky - Vaše sladké nejen vánoční recepty.

Poslední komentáře

Copyright © 2016. Všechna práva vyhrazena. Určeno pouze pro osobní využití.