Zvěřinová Kuchařka

Nejchutnější zvěřinové recepty na internetu

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Hodnocení 0.00 (0 Hlasujících)

20 dkg žampionů, 1 houska, 1/2 svazečku petrželové natě a pažitky, 2 stroužky česneku, 1dl piva, sůl, pepř.

Žampiony očistíme, opláchneme a nadrobno nakrájíme. Housku nakrájíme nadrobno a promícháme s pivem a žampiony. Petrželovou nať a pažitku nakrájíme nadrobno, česnek nasekáme na jemno. Promícháme, osolíme a opepříme.

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Hodnocení 3.50 (2 Hlasujících)

15 dkg kuřecích jater, 1 malá cibulka, 1 vejce, lžička másla, muškátový květ, mletý pepř, zázvor – vše na špičku nože, 1 lžička majoránky, strouhanka, 1 stroužek utřeného česneku.

Játra umeleme s cibulkou, přidáme, máslo, muškátový květ, majoránku, česnek, pepř, zázvor a na zahuštění trošku strouhanky.

Lanškrounské dortíky - Vaše sladké nejen vánoční recepty.

Poslední komentáře

  • Jezevec s pikantní omáčkou

    Anče 10.02.2020 16:19
    Moooc pěkné, vychytané recepty!!! :-) :-) Máte prosím nějaké zkušenosti se škvařením jezevčího sádla?
     
  • Zvěřinový vývar z kostí

    Bakin 13.02.2017 07:15
    Tak každý nějak začínal. :roll: Hlavně nebreč, příště se ti to určitě povede uvařit. :-)
     
  • Zvěřinový vývar z kostí

    Bigmac 12.02.2017 14:16
    :-x takový hnus jsem ještě nejedl :-x

Copyright © 2016. Všechna práva vyhrazena. Určeno pouze pro osobní využití.