Zvěřinová Kuchařka

Nejchutnější zvěřinové recepty na internetu

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Hodnocení 3.50 (2 Hlasujících)
AddThis Social Bookmark Button

15 dkg kuřecích jater, 1 malá cibulka, 1 vejce, lžička másla, muškátový květ, mletý pepř, zázvor – vše na špičku nože, 1 lžička majoránky, strouhanka, 1 stroužek utřeného česneku.

Játra umeleme s cibulkou, přidáme, máslo, muškátový květ, majoránku, česnek, pepř, zázvor a na zahuštění trošku strouhanky.

Přidat komentář



Anti-spam: complete the taskJoomla CAPTCHA

Lanškrounské dortíky - Vaše sladké nejen vánoční recepty.

Poslední komentáře

  • Jezevec s pikantní omáčkou

    Anče 10.02.2020 16:19
    Moooc pěkné, vychytané recepty!!! :-) :-) Máte prosím nějaké zkušenosti se škvařením jezevčího sádla?
     
  • Zvěřinový vývar z kostí

    Bakin 13.02.2017 07:15
    Tak každý nějak začínal. :roll: Hlavně nebreč, příště se ti to určitě povede uvařit. :-)
     
  • Zvěřinový vývar z kostí

    Bigmac 12.02.2017 14:16
    :-x takový hnus jsem ještě nejedl :-x

Copyright © 2016. Všechna práva vyhrazena. Určeno pouze pro osobní využití.