Zvěřinová Kuchařka

Nejchutnější zvěřinové recepty na internetu

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Hodnocení 5.00 (2 Hlasujících)
AddThis Social Bookmark Button

Bažantí játra a srdce, 4 rohlíky, 3 dkg slaniny, 10 dkg uzeného bůčku nebo šunky,  1 vejce, sůl, muškátový květ a oříšek, 1 lžíce sekané petrželky, 1 dl mléka nebo hovězí polévky.

Rohlíky nakrájíme na tenké plátky, polijeme vařícím mlékem nebo polévkou a rozmačkáme vidličkou. Přidáme nadrobno nasekaná játra z bažanta, srdce, na kostičky nakrájenou slaninu a uzený bůček, vejce, sůl, špetku muškátového oříšku a květu, sekanou petrželku. Dobře promícháme.

Přidat komentář



Anti-spam: complete the taskJoomla CAPTCHA

Reklama Velikonoce

Poslední komentáře

Copyright © 2016. Všechna práva vyhrazena. Určeno pouze pro osobní využití.