Zvěřinová Kuchařka

Nejchutnější zvěřinové recepty na internetu

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Hodnocení 0.00 (0 Hlasujících)
AddThis Social Bookmark Button

2 vejce, 3 rohlíky, 5 dkg mandlí, 1,5 dl mléka, kousek másla, špetka pepře, 20 dkg anglické slaniny, petrželka, sůl, muškátový oříšek.

Rohlíky nakrájíme a namočíme do mléka. Oddělíme bílky od žloutků, bílky do tuha ušleháme. Slaninu nakrájíme na kostičky a osmažíme. Rohlíky vymačkáme, smícháme s máslem, žloutky, pokrájenou slaninou a posekanou petrželkou. Nádivku okořeníme solí, pepřem a muškátovým oříškem a opatrně přimícháme sníh a oloupané mandle.

Přidat komentář



Anti-spam: complete the taskJoomla CAPTCHA

Lanškrounské dortíky - Vaše sladké nejen vánoční recepty.

Poslední komentáře

  • Jezevec s pikantní omáčkou

    Anče 10.02.2020 16:19
    Moooc pěkné, vychytané recepty!!! :-) :-) Máte prosím nějaké zkušenosti se škvařením jezevčího sádla?
     
  • Zvěřinový vývar z kostí

    Bakin 13.02.2017 07:15
    Tak každý nějak začínal. :roll: Hlavně nebreč, příště se ti to určitě povede uvařit. :-)
     
  • Zvěřinový vývar z kostí

    Bigmac 12.02.2017 14:16
    :-x takový hnus jsem ještě nejedl :-x

Copyright © 2016. Všechna práva vyhrazena. Určeno pouze pro osobní využití.