Zvěřinová Kuchařka

Nejchutnější zvěřinové recepty na internetu

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Hodnocení 5.00 (1 Hlasující)
AddThis Social Bookmark Button

1 bažant, na špičku lžíce koření kardamonu, 3 hřebíčky, 2 cm skořice, 1/2 lžičky fenyklu a zázvoru, na špičku nože tlučené papriky chilli (nebo 1 paprička), 2 cibule, 1/8 l bílého vína, 2 bílé jogurty, špetka šafránu, sůl, 10 dkg másla, 7 dkg slaniny.

Bažanta nakrájíme na porce a protáhneme slaninou. Potřeme ho polovinou směsi veškerého utlučeného koření smíchaného se solí a necháme 1 hodinu odležet. Pak dáme na pekáček rozpustit máslo, přidáme nakrájenou cibuli, necháme osmahnout a vložíme na ni připravené porce bažanta, zapečeme, podlijeme vínem a upečeme v troubě téměř doměkka. Smícháme jogurt se zbylou polovinou kořenné směsi a šafránem, bažanta tím potřeme a zapečeme dozlatova.

Přidat komentář



Anti-spam: complete the taskJoomla CAPTCHA

Lanškrounské dortíky - Vaše sladké nejen vánoční recepty.

Poslední komentáře

Copyright © 2016. Všechna práva vyhrazena. Určeno pouze pro osobní využití.