1 zaječí předek, 2 mrkve, ¼ celeru, 1 petržel, 1 cibule, 5 kuliček pepře, 3 kuličky nového 1 zaječí předek, 2 mrkve, ¼ celeru, 1 petržel, 1 cibule, 5 kuliček pepře, 3 kuličky nového koření, 1 hřebíček, 2 bobkové listy, 6 sušených švestek, hrstička mandlí, hrstička rozinek, sůl, máslo, worcester omáčka, citron, cukr.
Zaječí předek rozporcujeme, odblaníme, omyjeme a osušíme. Zeleninu nakrájíme na menší kousky a osmahneme ji na másle. Pak k ní přidáme porce zajíce a zprudka je opečeme. Maso se zeleninou podlijeme vodou a okořeníme pepřem, novým kořením, bobkovým listem a hřebíčkem. Za stálého podlévání dusíme do měkka. Mandle spaříme, oloupeme a rozpůlíme. Rozinky (případně brusinky) a švestky taktéž spaříme. Když je maso měkké, vyjmeme ho a omáčku se zeleninou rozmixujeme a zahustíme jíškou. Ze 2 lžic cukru připravíme karamel. Do omáčky přidáme švestky, rozinky, mandle i karamel a vše vaříme asi 15 minut. Nakonec dochutíme citronem, solí a worcesterem.