Zvěřinová Kuchařka

Nejchutnější zvěřinové recepty na internetu

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Hodnocení 0.00 (0 Hlasujících)
AddThis Social Bookmark Button

1 zaječí předek, 2 mrkve, ¼ celeru, 1 petržel, 1 cibule, 5 kuliček pepře, 3 kuličky nového 1 zaječí předek, 2 mrkve, ¼ celeru, 1 petržel, 1 cibule, 5 kuliček pepře, 3 kuličky nového koření, 1 hřebíček, 2 bobkové listy, 6 sušených švestek, hrstička mandlí, hrstička rozinek, sůl, máslo, worcester omáčka, citron, cukr.

Zaječí předek rozporcujeme, odblaníme, omyjeme a osušíme. Zeleninu nakrájíme na menší kousky a osmahneme ji na másle. Pak k ní přidáme porce zajíce a zprudka je opečeme. Maso se zeleninou podlijeme vodou a okořeníme pepřem, novým kořením, bobkovým listem a hřebíčkem. Za stálého podlévání dusíme do měkka. Mandle spaříme, oloupeme a rozpůlíme. Rozinky (případně brusinky) a švestky taktéž spaříme. Když je maso měkké, vyjmeme ho a omáčku se zeleninou rozmixujeme a zahustíme jíškou. Ze 2 lžic cukru připravíme karamel. Do omáčky přidáme švestky, rozinky, mandle i karamel a vše vaříme asi 15 minut. Nakonec dochutíme citronem, solí a worcesterem.

Přidat komentář



Anti-spam: complete the taskJoomla CAPTCHA

Lanškrounské dortíky - Vaše sladké nejen vánoční recepty.

Poslední komentáře

  • Jezevec s pikantní omáčkou

    Anče 10.02.2020 16:19
    Moooc pěkné, vychytané recepty!!! :-) :-) Máte prosím nějaké zkušenosti se škvařením jezevčího sádla?
     
  • Zvěřinový vývar z kostí

    Bakin 13.02.2017 07:15
    Tak každý nějak začínal. :roll: Hlavně nebreč, příště se ti to určitě povede uvařit. :-)
     
  • Zvěřinový vývar z kostí

    Bigmac 12.02.2017 14:16
    :-x takový hnus jsem ještě nejedl :-x

Copyright © 2016. Všechna práva vyhrazena. Určeno pouze pro osobní využití.