Zvěřinová Kuchařka

Nejchutnější zvěřinové recepty na internetu

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Hodnocení 0.00 (0 Hlasujících)
AddThis Social Bookmark Button

1 zaječí předek, 10 dkg strouhané mrkve, 5 dkg strouhaného celeru, 3 dkg strouhané petržele, 1 středně velká cibule,10 dkg slaniny, 3 lžíce strouhanky, 2 vejce, 5 lžic mléka, sůl, špetka pepře, špetka mletého nového koření, olej.

Na oleji orestujeme kořenovou zeleninu, přidáme zaječí předek a udusíme ho do měkka. Předek zajíce vykostíme, přidáme zeleninu s výpekem, pokrájenou a osmahnutou cibuli a umeleme. Přidáme na drobno pokrájeno slaninu, strouhanku, mléko, pepř, nové koření, vejce, osolíme a vypracujeme karbanátky. Karbanátky obalíme ve strouhance a osmažíme na oleji.

Přidat komentář



Anti-spam: complete the taskJoomla CAPTCHA

Lanškrounské dortíky - Vaše sladké nejen vánoční recepty.

Poslední komentáře

  • Jezevec s pikantní omáčkou

    Anče 10.02.2020 16:19
    Moooc pěkné, vychytané recepty!!! :-) :-) Máte prosím nějaké zkušenosti se škvařením jezevčího sádla?
     
  • Zvěřinový vývar z kostí

    Bakin 13.02.2017 07:15
    Tak každý nějak začínal. :roll: Hlavně nebreč, příště se ti to určitě povede uvařit. :-)
     
  • Zvěřinový vývar z kostí

    Bigmac 12.02.2017 14:16
    :-x takový hnus jsem ještě nejedl :-x

Copyright © 2016. Všechna práva vyhrazena. Určeno pouze pro osobní využití.