Zvěřinová Kuchařka

Nejchutnější zvěřinové recepty na internetu

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Hodnocení 3.50 (2 Hlasujících)
AddThis Social Bookmark Button

1 zaječí předek, 14 dkg másla, 1 velká cibule, 10 zrn pepře, 3 zrna nového koření, 2 bobkové listy, lžíce mouky, 2 lžíce octa, 3 kostky cukru, 1/2 l hovězí polévky, sůl.

Předek očištěného zajíce rozkrájíme na kusy, osolíme a podusíme se 7 dkg másla, s velkou, na kolečka rozkrájenou cibulí, pepřem, novým kořením a bobkovým listem. Jakmile máslo zpění, přidáme trochu polévky nebo vody a za podlévání dusíme. Ze 7 dkg másla a mouky si připravíme tmavší máslovou jíšku, kterou povaříme ve šťávě. Pak přidáme ocet, citrónovou kůru, vše chvilku dusíme, zvěřinu vyndáme, omáčku procedíme a pak podusíme s kouskem páleného cukru; podle chuti dosolíme.

Přidat komentář



Anti-spam: complete the taskJoomla CAPTCHA

Lanškrounské dortíky - Vaše sladké nejen vánoční recepty.

Poslední komentáře

Copyright © 2016. Všechna práva vyhrazena. Určeno pouze pro osobní využití.