Zvěřinová Kuchařka

Nejchutnější zvěřinové recepty na internetu

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Hodnocení 0.00 (0 Hlasujících)
AddThis Social Bookmark Button

1-1,2 kg zvěřiny z krku, plece, žeber nebo odřezků z kýty, 20 dkg slaniny, sůl, 1/2 lžičky mletého pepře, 2 lžičky dobré papriky, 1/2 lžičky karí koření, holandská omáčka,  tuk.

Zvěřinu vykostíme, pokrájíme na kousky a umeleme spolu se slaninou. Přidáme sůl, pepř a papriku a vše dobře prohněteme. Necháme odležet asi 1 hodinu. Pak tvarujeme kruhové placičky asi 2 cm vysoké, které opečeme po obou stranách na teflonové pánvi buď nasucho, anebo vytřené tukem se sádlem nebo olejem. Jakmile jsou krokety opečené, poléváme je holandskou omáčkou a navrch sypeme karí kořením.
 

Přidat komentář



Anti-spam: complete the taskJoomla CAPTCHA

Lanškrounské dortíky - Vaše sladké nejen vánoční recepty.

Poslední komentáře

  • Jezevec s pikantní omáčkou

    Anče 10.02.2020 16:19
    Moooc pěkné, vychytané recepty!!! :-) :-) Máte prosím nějaké zkušenosti se škvařením jezevčího sádla?
     
  • Zvěřinový vývar z kostí

    Bakin 13.02.2017 07:15
    Tak každý nějak začínal. :roll: Hlavně nebreč, příště se ti to určitě povede uvařit. :-)
     
  • Zvěřinový vývar z kostí

    Bigmac 12.02.2017 14:16
    :-x takový hnus jsem ještě nejedl :-x

Copyright © 2016. Všechna práva vyhrazena. Určeno pouze pro osobní využití.