Zvěřinová Kuchařka

Nejchutnější zvěřinové recepty na internetu

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Hodnocení 3.50 (6 Hlasujících)
AddThis Social Bookmark Button

Mladý jezevec, cca 6 stroužků česneku, sádlo (olej), sůl.

Marináda na potírání: 1 dl oleje ( může být olivový), 1cibule (jemně nakrájená), 3 polévkové lžíce kečupu, 1 lžíce plnotučné hořčice, špetka pepře, ½ lžičky soli, lžička sladké papriky, lžíce ústřicové omáčky (nebo :Worcester omáčka, sojová omáčka), citronová šťáva z ½ citronu. Vše dáme do hrnečku a promícháme.

Staženého, odblaněného a na porce rozdělaného jezevce protáhneme nařezanými klíny česneku, osolíme, dáme do pekáče. Pečeme zvolna do měkka. Během pečení maso postupně (cca každých 5-10 minut) potíráme marinádou.

Přidat komentář



Anti-spam: complete the taskJoomla CAPTCHA

Lanškrounské dortíky - Vaše sladké nejen vánoční recepty.

Poslední komentáře

Copyright © 2016. Všechna práva vyhrazena. Určeno pouze pro osobní využití.