Zvěřinová Kuchařka

Nejchutnější zvěřinové recepty na internetu

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Hodnocení 0.00 (0 Hlasujících)
AddThis Social Bookmark Button

4 plátky z kýty zvěřiny,  1 cibule, 4 dkg mrkve, 4 dkg celeru, 4 dkg petržele, 3 lžíce rajčatového protlaku, olej, 1 bobkový list, vývar, kousek másla, 1 lžíce hladké mouky, sůl, mletý pepř.

Náplň:  1 cibule, 1 vejce, strouhanka, pepř, sůl.

Drobně pokrájenou cibuli promícháme se strouhankou, vejcem, osolíme, opepříme a rozdělíme na plátky.
Plátky naklepeme, osolíme, opepříme.  Maso stočíme v závitky, upevníme jehlami (párátky), opečeme je na oleji, podlijeme trochou vývaru a dusíme pod pokličkou téměř doměkka. Kořenovou zeleninu a druhou cibuli drobně pokrájíme, osmahneme na másle, přidáme mouku, opět krátce osmahneme, vmícháme rajčatový protlak, vývar a rozšleháme. Přidáme bobkový list a podusíme, až zelenina změkne. Hustou omáčku prolisujeme (bobkový list před tím vyndáme), přidáme k závitkům, podusíme je doměkka.

Přidat komentář



Anti-spam: complete the taskJoomla CAPTCHA

Lanškrounské dortíky - Vaše sladké nejen vánoční recepty.

Poslední komentáře

  • Jezevec s pikantní omáčkou

    Anče 10.02.2020 16:19
    Moooc pěkné, vychytané recepty!!! :-) :-) Máte prosím nějaké zkušenosti se škvařením jezevčího sádla?
     
  • Zvěřinový vývar z kostí

    Bakin 13.02.2017 07:15
    Tak každý nějak začínal. :roll: Hlavně nebreč, příště se ti to určitě povede uvařit. :-)
     
  • Zvěřinový vývar z kostí

    Bigmac 12.02.2017 14:16
    :-x takový hnus jsem ještě nejedl :-x

Copyright © 2016. Všechna práva vyhrazena. Určeno pouze pro osobní využití.