Zvěřinová Kuchařka

Nejchutnější zvěřinové recepty na internetu

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Hodnocení 3.08 (6 Hlasujících)
AddThis Social Bookmark Button

2 zaječí hřbety (odleželé a odblaněné), slanina, 2 lžíce oleje, 5 dkg másla nebo oleje, 2 lžíce rumu, 1 větší cibule, 2 větší stroužky česneku, 1 bobkový list, 2 snítky tymiánu, celerová nať, sůl.

Hřbety vykostíme a pokrájíme na malé medailónky asi 1 cm tlusté. Lehce naklepeme, potřeme olejem, proložíme plátky slaniny, pokrájenými plátky česneku, cibule a celerovou natí. Polijeme rumem a necháme uležet 2-4 hodiny v chladničce. Na pánvi rozpustíme máslo, přidáme bobkový list a tymián, medailónky na ně přesuneme i s proložením a marinádou, osolíme. Zvolna pečeme doměkka. Je-li třeba, podléváme vývarem.

Přidat komentář



Anti-spam: complete the taskJoomla CAPTCHA

Lanškrounské dortíky - Vaše sladké nejen vánoční recepty.

Poslední komentáře

  • Jezevec s pikantní omáčkou

    Anče 10.02.2020 16:19
    Moooc pěkné, vychytané recepty!!! :-) :-) Máte prosím nějaké zkušenosti se škvařením jezevčího sádla?
     
  • Zvěřinový vývar z kostí

    Bakin 13.02.2017 07:15
    Tak každý nějak začínal. :roll: Hlavně nebreč, příště se ti to určitě povede uvařit. :-)
     
  • Zvěřinový vývar z kostí

    Bigmac 12.02.2017 14:16
    :-x takový hnus jsem ještě nejedl :-x

Copyright © 2016. Všechna práva vyhrazena. Určeno pouze pro osobní využití.