Zvěřinová Kuchařka

Nejchutnější zvěřinové recepty na internetu

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Hodnocení 2.70 (5 Hlasujících)
AddThis Social Bookmark Button

2 zaječí hřbety (odleželé a odblaněné), slanina, 2 lžíce oleje, 5 dkg másla nebo oleje, 2 lžíce rumu, 1 větší cibule, 2 větší stroužky česneku, 1 bobkový list, 2 snítky tymiánu, celerová nať, sůl.

Hřbety vykostíme a pokrájíme na malé medailónky asi 1 cm tlusté. Lehce naklepeme, potřeme olejem, proložíme plátky slaniny, pokrájenými plátky česneku, cibule a celerovou natí. Polijeme rumem a necháme uležet 2-4 hodiny v chladničce. Na pánvi rozpustíme máslo, přidáme bobkový list a tymián, medailónky na ně přesuneme i s proložením a marinádou, osolíme. Zvolna pečeme doměkka. Je-li třeba, podléváme vývarem.

Přidat komentář



Anti-spam: complete the taskJoomla CAPTCHA

Reklama Velikonoce

Poslední komentáře

Copyright © 2016. Všechna práva vyhrazena. Určeno pouze pro osobní využití.