Zvěřinová Kuchařka

Nejchutnější zvěřinové recepty na internetu

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Hodnocení 0.00 (0 Hlasujících)
AddThis Social Bookmark Button

1 předek ze zajíce, kousek celeru, petržele, 1 mrkev, 4 stroužky česneku, pepř sůl, majoránka, čerstvý libeček nebo pažitka.

Předek zajíce nasekáme na menší díly,vložíme do mírně osolené studené vody a vaříme do měkka. Asi v polovině varu přidáme kořenovou zeleninu nakrájenou na kostičky, podle chuti opepříme, osolíme, přidáme česnek utřený se solí a špetku rozemnuté majoránky. Měkkého zajíce vyjmeme, přidáme oloupané a na kostičky nakrájené brambory a zvolna vaříme do měkka. Maso obrané z kosti nakrájíme na kousky, přidáme do polévky a nakonec ochutíme nadrobno nasekaným libečkem nebo pažitkou.

Přidat komentář



Anti-spam: complete the taskJoomla CAPTCHA

Lanškrounské dortíky - Vaše sladké nejen vánoční recepty.

Poslední komentáře

  • Jezevec s pikantní omáčkou

    Anče 10.02.2020 16:19
    Moooc pěkné, vychytané recepty!!! :-) :-) Máte prosím nějaké zkušenosti se škvařením jezevčího sádla?
     
  • Zvěřinový vývar z kostí

    Bakin 13.02.2017 07:15
    Tak každý nějak začínal. :roll: Hlavně nebreč, příště se ti to určitě povede uvařit. :-)
     
  • Zvěřinový vývar z kostí

    Bigmac 12.02.2017 14:16
    :-x takový hnus jsem ještě nejedl :-x

Copyright © 2016. Všechna práva vyhrazena. Určeno pouze pro osobní využití.