Zvěřinová Kuchařka

Nejchutnější zvěřinové recepty na internetu

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Hodnocení 4.50 (1 Hlasující)
AddThis Social Bookmark Button

1 zaječí předek, 1 velká cibule, 6 celých pepřů, 6 zrn nového koření, špetka tymiánu, 2 bobkové listy, sůl, 1,5 l vody, jíška, 3 lžíce strouhaného perníku, hrst rozinek a nakrájených mandlí, trochu citrónové kůry, cukr, citronová šťáva nebo ocet.

Zaječí předek pokrájíme na porce a dáme vařit v otevřeném hrnci do slané vody s cibulí nakrájenou na plátky a kořením. Když je zvěřina měkká, vyjmeme ji, polévku scedíme, zahustíme tmavou jíškou a ustrouhaným perníkem. Přidáme hrst rozinek a posekaných mandlí a necháme přejít var. Nakonec přidáme trošku citronové kůry, podle chuti osladíme cukrem a okyselíme citrónem nebo octem. Omáčka musí být pikantní.

Přidat komentář



Anti-spam: complete the taskJoomla CAPTCHA

Lanškrounské dortíky - Vaše sladké nejen vánoční recepty.

Poslední komentáře

  • Jezevec s pikantní omáčkou

    Anče 10.02.2020 16:19
    Moooc pěkné, vychytané recepty!!! :-) :-) Máte prosím nějaké zkušenosti se škvařením jezevčího sádla?
     
  • Zvěřinový vývar z kostí

    Bakin 13.02.2017 07:15
    Tak každý nějak začínal. :roll: Hlavně nebreč, příště se ti to určitě povede uvařit. :-)
     
  • Zvěřinový vývar z kostí

    Bigmac 12.02.2017 14:16
    :-x takový hnus jsem ještě nejedl :-x

Copyright © 2016. Všechna práva vyhrazena. Určeno pouze pro osobní využití.