Zvěřinová Kuchařka

Nejchutnější zvěřinové recepty na internetu

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Hodnocení 0.00 (0 Hlasujících)
AddThis Social Bookmark Button

1 zajíc, 1/2 kilogramu vepřového bůčku, 10 dkg housky, 6 dkg másla, 5 dkg cibule, pepř, sůl, šťáva a strouhaná kůra z poloviny citronu, 5 gramů kaparů, 1 dkg slaniny, 2 vejce, 8 dkg strouhanky, 1 bílek, 0,5 dl červeného vína.

Očištěného zajíce vykostíme, zvěřinu nakrájíme a spolu s bůčkem a vodou navlhčenou houskou umeleme. Pak přidáme osmaženou cibulku, pepř, sůl, kousek citronové kůry, pokapeme šťávou z ½ citronu, nasekané kapary, na kostičky nakrájenou slaninu, vejce a podle potřeby zahustíme strouhankou. Z této vypracované hmoty si uděláme šišku, obalíme ji ve strouhance, potřeme bílkem, ozdobíme na nudličky nakrájenou slaninou a dáme péct na rozpálené máslo přibližně hodinu. Při pečení šišku podléváme vodou nebo vývarem a hotovou ji zalijeme červeným vínem.

Přidat komentář



Anti-spam: complete the taskJoomla CAPTCHA

Lanškrounské dortíky - Vaše sladké nejen vánoční recepty.

Poslední komentáře

Copyright © 2016. Všechna práva vyhrazena. Určeno pouze pro osobní využití.