Zvěřinová Kuchařka

Nejchutnější zvěřinové recepty na internetu

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Hodnocení 0.00 (0 Hlasujících)
AddThis Social Bookmark Button

1-1,2 kg z kýty zvěřiny, 10 dkg anglické slaniny, máslo, sůl.

Náplň: 20 dkg šunky, křen, 2 stroužky česneku, sůl, pepř.

Z kýty nakrájíme plátky, naklepeme, osolíme, opepříme a potřeme rozmačkaným česnekem. Na každý plátek položíme plátek šunky a posypeme strouhaným křenem. Plátky svineme, zabalíme do plátku slaniny a převážeme nití. Závitky vložíme do pekáče, osolíme, podlijeme trochou vodou a přidáme zbytky šunky a anglické slaniny. Dusíme do měkka. Ke konci dušení přidáme kousek másla a zahustíme.

Přidat komentář



Anti-spam: complete the taskJoomla CAPTCHA

Lanškrounské dortíky - Vaše sladké nejen vánoční recepty.

Poslední komentáře

  • Jezevec s pikantní omáčkou

    Anče 10.02.2020 16:19
    Moooc pěkné, vychytané recepty!!! :-) :-) Máte prosím nějaké zkušenosti se škvařením jezevčího sádla?
     
  • Zvěřinový vývar z kostí

    Bakin 13.02.2017 07:15
    Tak každý nějak začínal. :roll: Hlavně nebreč, příště se ti to určitě povede uvařit. :-)
     
  • Zvěřinový vývar z kostí

    Bigmac 12.02.2017 14:16
    :-x takový hnus jsem ještě nejedl :-x

Copyright © 2016. Všechna práva vyhrazena. Určeno pouze pro osobní využití.