Zvěřinová Kuchařka

Nejchutnější zvěřinové recepty na internetu

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Hodnocení 3.00 (5 Hlasujících)
AddThis Social Bookmark Button

0,75-1 kg vykostěného (jeleního) hřbetu nebo kýty, 1velká cibule, 5dkg slaniny, 1lžíce hladké mouky, 10 dkg hub (nejlépe masáky, holubinky, lišky), 1 paprikový lusk, 2 rajčata, 1 feferonka, worcesterová nebo ústřicová omáčka, sladká mletá paprika, olej, sůl.

Vykostěnou zvěřinu ze hřbetu nebo kýty nakrájíme na plátky, lehce naklepeme, osolíme, opepříme, zakápneme worcesterskou nebo ústřicovou omáčkou a obalíme v mouce. Plátky masa opečeme prudce na oleji po obou stranách a vyndáme do tepla. Na kastrol dáme rozehřát nakrájenou slaninu, na ni osmahneme na plátky nakrájenou cibuli, přidáme mletou papriku, necháme zpěnit a zalijeme vodou. Do základu vložíme opečené plátky a dusíme téměř do měkka. Pak přidáme na kousky pokrájené  houby, pokrájenou feferonku a pokrájený  paprikový lusk. Společně dusíme do měkka. Před koncem dušení přidáme na šestiny pokrájená rajčata.

Přidat komentář



Anti-spam: complete the taskJoomla CAPTCHA

Lanškrounské dortíky - Vaše sladké nejen vánoční recepty.

Poslední komentáře

  • Jezevec s pikantní omáčkou

    Anče 10.02.2020 16:19
    Moooc pěkné, vychytané recepty!!! :-) :-) Máte prosím nějaké zkušenosti se škvařením jezevčího sádla?
     
  • Zvěřinový vývar z kostí

    Bakin 13.02.2017 07:15
    Tak každý nějak začínal. :roll: Hlavně nebreč, příště se ti to určitě povede uvařit. :-)
     
  • Zvěřinový vývar z kostí

    Bigmac 12.02.2017 14:16
    :-x takový hnus jsem ještě nejedl :-x

Copyright © 2016. Všechna práva vyhrazena. Určeno pouze pro osobní využití.