1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Hodnocení 0.00 (0 Hlasujících)
AddThis Social Bookmark Button

0,75-1 kg vykostěného (jeleního) hřbetu nebo kýty, 1velká cibule, 5dkg slaniny, 1lžíce hladké mouky, 10 dkg hub (nejlépe masáky, holubinky, lišky), 1 paprikový lusk, 2 rajčata, 1 feferonka, worcesterová nebo ústřicová omáčka, sladká mletá paprika, olej, sůl.

Vykostěnou zvěřinu ze hřbetu nebo kýty nakrájíme na plátky, lehce naklepeme, osolíme, opepříme, zakápneme worcesterskou nebo ústřicovou omáčkou a obalíme v mouce. Plátky masa opečeme prudce na oleji po obou stranách a vyndáme do tepla. Na kastrol dáme rozehřát nakrájenou slaninu, na ni osmahneme na plátky nakrájenou cibuli, přidáme mletou papriku, necháme zpěnit a zalijeme vodou. Do základu vložíme opečené plátky a dusíme téměř do měkka. Pak přidáme na kousky pokrájené  houby, pokrájenou feferonku a pokrájený  paprikový lusk. Společně dusíme do měkka. Před koncem dušení přidáme na šestiny pokrájená rajčata.

Přidat komentář


Bezpečnostní kód
Obnovit

Poslední komentáře

  • Mleté maso ze zvěřiny

    Towing Management 22.04.2014 21:29
    This is really interesting, You are a very skilled blogger. I have joined your feed and look forward ...
     
  • Gurmánské řízky

    ivana 26.02.2014 14:55
    fuj to musi bejt humus :-x :cry: :-x
     
  • Sádlo a škvarky z černé

    Mánička 22.12.2013 16:08
    Ahoj Máničko, ještě je spoustu sádla z toho prasátka tak ho vyškvařím, je ho celkem dost. Budu ...
Free visitor tracking, live stats, counter, conversions for Joomla, Wordpress, Drupal, Magento and Prestashop