1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Hodnocení 0.00 (0 Hlasujících)
AddThis Social Bookmark Button

0,75-1 kg vykostěného (jeleního) hřbetu nebo kýty, 1velká cibule, 5dkg slaniny, 1lžíce hladké mouky, 10 dkg hub (nejlépe masáky, holubinky, lišky), 1 paprikový lusk, 2 rajčata, 1 feferonka, worcesterová nebo ústřicová omáčka, sladká mletá paprika, olej, sůl.

Vykostěnou zvěřinu ze hřbetu nebo kýty nakrájíme na plátky, lehce naklepeme, osolíme, opepříme, zakápneme worcesterskou nebo ústřicovou omáčkou a obalíme v mouce. Plátky masa opečeme prudce na oleji po obou stranách a vyndáme do tepla. Na kastrol dáme rozehřát nakrájenou slaninu, na ni osmahneme na plátky nakrájenou cibuli, přidáme mletou papriku, necháme zpěnit a zalijeme vodou. Do základu vložíme opečené plátky a dusíme téměř do měkka. Pak přidáme na kousky pokrájené  houby, pokrájenou feferonku a pokrájený  paprikový lusk. Společně dusíme do měkka. Před koncem dušení přidáme na šestiny pokrájená rajčata.

Přidat komentář


Bezpečnostní kód
Obnovit

Poslední komentáře

  • Mleté maso ze zvěřiny

    Resistance 15.04.2014 10:06
    I couldn't resist commenting. Exceptionally well written!
     
  • Plátky na černém pivu

    phentermine 12.03.2014 01:49
    Diets, even the relatively healthy ones, are only short-term solutions to your weight or health ...
     
  • Gurmánské řízky

    ivana 26.02.2014 14:55
    fuj to musi bejt humus :-x :cry: :-x
Free visitor tracking, live stats, counter, conversions for Joomla, Wordpress, Drupal, Magento and Prestashop