Zvěřinová Kuchařka

Nejchutnější zvěřinové recepty na internetu

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Hodnocení 2.50 (3 Hlasujících)
AddThis Social Bookmark Button

1 kg kýty, slanina, 1 lžíce másla, šťáva z 1/2 citronu, 2 vejce, hladká mouka, strouhanka, olej, pepř, tlučený jalovec, sůl.

Zvěřinu nakrájíme na plátky, lehce naklepeme, protkneme slaninou, osolíme, opepříme, zakapeme citronovou šťávou, potřeme máslem a posypeme jalovcem. Necháme v chladničce alespoň 3 hodiny odležet. Z plátků setřeme jalovec a obalíme v mouce, rozšlehaných vejcích, strouhance a smažíme dozlatova.

Přidat komentář



Anti-spam: complete the taskJoomla CAPTCHA

Lanškrounské dortíky - Vaše sladké nejen vánoční recepty.

Poslední komentáře

  • Jezevec s pikantní omáčkou

    Anče 10.02.2020 16:19
    Moooc pěkné, vychytané recepty!!! :-) :-) Máte prosím nějaké zkušenosti se škvařením jezevčího sádla?
     
  • Zvěřinový vývar z kostí

    Bakin 13.02.2017 07:15
    Tak každý nějak začínal. :roll: Hlavně nebreč, příště se ti to určitě povede uvařit. :-)
     
  • Zvěřinový vývar z kostí

    Bigmac 12.02.2017 14:16
    :-x takový hnus jsem ještě nejedl :-x

Copyright © 2016. Všechna práva vyhrazena. Určeno pouze pro osobní využití.