Zvěřinová Kuchařka

Nejchutnější zvěřinové recepty na internetu

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Hodnocení 2.50 (3 Hlasujících)
AddThis Social Bookmark Button

1 kg kýty, slanina, 1 lžíce másla, šťáva z 1/2 citronu, 2 vejce, hladká mouka, strouhanka, olej, pepř, tlučený jalovec, sůl.

Zvěřinu nakrájíme na plátky, lehce naklepeme, protkneme slaninou, osolíme, opepříme, zakapeme citronovou šťávou, potřeme máslem a posypeme jalovcem. Necháme v chladničce alespoň 3 hodiny odležet. Z plátků setřeme jalovec a obalíme v mouce, rozšlehaných vejcích, strouhance a smažíme dozlatova.

Přidat komentář



Anti-spam: complete the taskJoomla CAPTCHA

Lanškrounské dortíky - Vaše sladké nejen vánoční recepty.

Poslední komentáře

Copyright © 2016. Všechna práva vyhrazena. Určeno pouze pro osobní využití.