Zvěřinová Kuchařka

Nejchutnější zvěřinové recepty na internetu

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Hodnocení 3.67 (3 Hlasujících)
AddThis Social Bookmark Button

1 bažant, 10 slaniny, máslo, sůl, 1 velký stroužek česneku, 3 velké zelené papriky, 2 pomeranče, lžíce rumu.

Bažanta protáhneme slaninou, břišní dutinu vytřeme česnekem rozetřeným se solí. Bažanta navrch osolíme a na másle a zbylé slanině upečeme doměkka. Měkkého bažanta vyjmeme, ve šťávě opečeme na proužky pokrájené papriky a dílky pomerančů. Do šťávy nakonec přidáme lžíci rumu. Bažanta pokrájíme na porce, obložíme proužky papriky, dílky pomeranče přelijeme šťávou.

Přidat komentář



Anti-spam: complete the taskJoomla CAPTCHA

Lanškrounské dortíky - Vaše sladké nejen vánoční recepty.

Poslední komentáře

  • Jezevec s pikantní omáčkou

    Anče 10.02.2020 16:19
    Moooc pěkné, vychytané recepty!!! :-) :-) Máte prosím nějaké zkušenosti se škvařením jezevčího sádla?
     
  • Zvěřinový vývar z kostí

    Bakin 13.02.2017 07:15
    Tak každý nějak začínal. :roll: Hlavně nebreč, příště se ti to určitě povede uvařit. :-)
     
  • Zvěřinový vývar z kostí

    Bigmac 12.02.2017 14:16
    :-x takový hnus jsem ještě nejedl :-x

Copyright © 2016. Všechna práva vyhrazena. Určeno pouze pro osobní využití.