Zvěřinová Kuchařka

Nejchutnější zvěřinové recepty na internetu

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Hodnocení 3.75 (2 Hlasujících)
AddThis Social Bookmark Button

2 bažanti (kohout nebo slepice), 2 větší cibule, 3 lžíce sádla, 1 vrchovatá lžička sladké papriky, 1 vrchovatá lžička pálivé papriky, necelá 1/4 lžičky pepře a kmínu, sůl, 1/2 kg brambor, 1 zelená paprika, 2 lžíce rajčatového protlaku.

Bažanty vykostíme, maso nakrájíme na menší kousky. Na sádle osmažíme cibuli, přidáme maso a orestujeme. Přimícháme papriky a téměř hned přilijeme cca 3 dl vody. Přidáme sůl, pepř, kmín a dusíme pod pokličkou do měkka. Nakonec přidáme na malé kousky nakrájené, oprané brambory, pokrájenou zelenou papriku, naředíme podle potřeby vodu. Vaříme a jakmile brambory změknou, přimícháme protlak a odstavíme. Nakonec dosolíme.

Přidat komentář



Anti-spam: complete the taskJoomla CAPTCHA

Lanškrounské dortíky - Vaše sladké nejen vánoční recepty.

Poslední komentáře

Copyright © 2016. Všechna práva vyhrazena. Určeno pouze pro osobní využití.