Zvěřinová Kuchařka

Nejchutnější zvěřinové recepty na internetu

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Hodnocení 5.00 (1 Hlasující)
AddThis Social Bookmark Button

1 bažant, 12 dkg slaniny, 0,5 dkg másla, sůl, 4 kuličky pepře.
Bylinkové máslo: 0,4 dkg másla smícháme s 1 rozstrouhanou cibulkou, 1 lžící drobně posekané zelené petrželky a pažitky, na špičku nože tymián.

Mladého bažanta hustě protáhneme slaninou, osolíme uvnitř i navrch. Do břišní dutiny vložíme několik plátků slaniny, kuličky pepře, kuličku bylinkového másla a dutinu zašijeme. Bažanta napíchneme na rožeň a grilujeme. Občas potřeme máslem.

Doporučení: bažanta zabalíme do plátků slaniny a obalíme alobalem. Takto grilujeme ½ hodiny. Pak sundáme alobal a slaninu a grilujeme do měkka.

Pozn.: máslo na potírání můžeme nahradit roztavenou slaninou (nejlépe v mikrovlnné troubě).

Přidat komentář



Anti-spam: complete the taskJoomla CAPTCHA

Reklama Velikonoce

Poslední komentáře

Copyright © 2016. Všechna práva vyhrazena. Určeno pouze pro osobní využití.