Zvěřinová Kuchařka

Nejchutnější zvěřinové recepty na internetu

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Hodnocení 3.25 (2 Hlasujících)
AddThis Social Bookmark Button

4 bažantí prsíčka, 10 plátků anglické slaniny, pepř, sherry.

Na alobal rozprostřeme plátky anglické slaniny lehce přes sebe, na ně rozložíme bažantí prsa, která jsme předtím naklepali, osolili, opepřili a pokapali sherry. Náplň rozprostřeme na připravená bažantí prsa, zavineme, dobře utáhneme a alobal uzavřeme. Pečeme 10-15 minut v rozpálené troubě na 200 °C. 

Náplň: 40 dkg kuřecích prsou (můžeme nahradit jiným mletým masem), 1 dl smetany, 0,5 dl sherry, hrst čerstvých bylinek, 1 lžička zvěřinové koření (drcený pepř, nové koření, bobkový list, jalovec, mletý zázvor), sůl, 1 jarní cibulka, 1 mrkev, hrst žampionů nebo jiných hub, 2 malé sterilované kukuřice. Vše rozmixujeme a potřeme připravená prsíčka.

Přidat komentář



Anti-spam: complete the taskJoomla CAPTCHA

Lanškrounské dortíky - Vaše sladké nejen vánoční recepty.

Poslední komentáře

  • Jezevec s pikantní omáčkou

    Anče 10.02.2020 16:19
    Moooc pěkné, vychytané recepty!!! :-) :-) Máte prosím nějaké zkušenosti se škvařením jezevčího sádla?
     
  • Zvěřinový vývar z kostí

    Bakin 13.02.2017 07:15
    Tak každý nějak začínal. :roll: Hlavně nebreč, příště se ti to určitě povede uvařit. :-)
     
  • Zvěřinový vývar z kostí

    Bigmac 12.02.2017 14:16
    :-x takový hnus jsem ještě nejedl :-x

Copyright © 2016. Všechna práva vyhrazena. Určeno pouze pro osobní využití.