Zvěřinová Kuchařka

Nejchutnější zvěřinové recepty na internetu

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Hodnocení 5.00 (1 Hlasující)
AddThis Social Bookmark Button

4 bažantí prsíčka, 10 plátků anglické slaniny, pepř, sherry.

Na alobal rozprostřeme plátky anglické slaniny lehce přes sebe, na ně rozložíme bažantí prsa, která jsme předtím naklepali, osolili, opepřili a pokapali sherry. Náplň rozprostřeme na připravená bažantí prsa, zavineme, dobře utáhneme a alobal uzavřeme. Pečeme 10-15 minut v rozpálené troubě na 200 °C. 

Náplň: 40 dkg kuřecích prsou (můžeme nahradit jiným mletým masem), 1 dl smetany, 0,5 dl sherry, hrst čerstvých bylinek, 1 lžička zvěřinové koření (drcený pepř, nové koření, bobkový list, jalovec, mletý zázvor), sůl, 1 jarní cibulka, 1 mrkev, hrst žampionů nebo jiných hub, 2 malé sterilované kukuřice. Vše rozmixujeme a potřeme připravená prsíčka.

Přidat komentář



Anti-spam: complete the taskJoomla CAPTCHA

Reklama Velikonoce

Poslední komentáře

Copyright © 2016. Všechna práva vyhrazena. Určeno pouze pro osobní využití.