Zvěřinová Kuchařka

Nejchutnější zvěřinové recepty na internetu

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Hodnocení 3.83 (3 Hlasujících)
AddThis Social Bookmark Button

1 bažant, 10 dkg slaniny, máslo, 1 cibule, 4 kuličky pepře, 1 bobkový list, 4-5 velkých jablek.

Bažanta nakrájíme na porce a protáhneme slaninou. Do tlakového hrnce dáme na podložku několik plátků zbylé slaniny, vložíme připravené porce bažanta, osolíme, podlijeme 1 dl vody a asi 1/4 hodiny podusíme. Pak vyjmeme, na pekáči rozpustíme máslo, na ně přeložíme porce bažanta a slaninu, přilijeme šťávu ze zvěřiny, přidáme na kroužky nakrájenou cibulku, pepř, bobkový list a na čtvrtky nakrájená oloupaná jablka zbavená jádřinců a dopečeme doměkka.
Pozn.:Stejně můžeme připravit divokou kachnu.

Přidat komentář



Anti-spam: complete the taskJoomla CAPTCHA

Lanškrounské dortíky - Vaše sladké nejen vánoční recepty.

Poslední komentáře

  • Jezevec s pikantní omáčkou

    Anče 10.02.2020 16:19
    Moooc pěkné, vychytané recepty!!! :-) :-) Máte prosím nějaké zkušenosti se škvařením jezevčího sádla?
     
  • Zvěřinový vývar z kostí

    Bakin 13.02.2017 07:15
    Tak každý nějak začínal. :roll: Hlavně nebreč, příště se ti to určitě povede uvařit. :-)
     
  • Zvěřinový vývar z kostí

    Bigmac 12.02.2017 14:16
    :-x takový hnus jsem ještě nejedl :-x

Copyright © 2016. Všechna práva vyhrazena. Určeno pouze pro osobní využití.