Zvěřinová Kuchařka

Nejchutnější zvěřinové recepty na internetu

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Hodnocení 3.83 (3 Hlasujících)
AddThis Social Bookmark Button

1 bažant, 10 dkg slaniny, máslo, 1 cibule, 4 kuličky pepře, 1 bobkový list, 4-5 velkých jablek.

Bažanta nakrájíme na porce a protáhneme slaninou. Do tlakového hrnce dáme na podložku několik plátků zbylé slaniny, vložíme připravené porce bažanta, osolíme, podlijeme 1 dl vody a asi 1/4 hodiny podusíme. Pak vyjmeme, na pekáči rozpustíme máslo, na ně přeložíme porce bažanta a slaninu, přilijeme šťávu ze zvěřiny, přidáme na kroužky nakrájenou cibulku, pepř, bobkový list a na čtvrtky nakrájená oloupaná jablka zbavená jádřinců a dopečeme doměkka.
Pozn.:Stejně můžeme připravit divokou kachnu.

Přidat komentář



Anti-spam: complete the taskJoomla CAPTCHA

Reklama Velikonoce

Poslední komentáře

Copyright © 2016. Všechna práva vyhrazena. Určeno pouze pro osobní využití.