Zvěřinová Kuchařka

Nejchutnější zvěřinové recepty na internetu

Filtr
  • 0,5 kg mleté zvěřiny, 10dkg celeru, 10 dkg mrkve, 10 dkg hub, lžíce hladké mouky, malý rajský protlak, ústřicová omáčka (nebo worcester), 1 cibule, olej, konzerva sterilované kukuřice, ¾ kg brambor, 20 dkg tvrdého sýra, mletá paprika, mletý pepř, sůl.
    Na oleji zpěníme posekanou cibuli, přidáme mleté maso a opečeme ho. Maso podlijeme troškou vody, přidáme protlak, omáčku, koření a osolíme. Zvolna dusíme až směs zhoustne. Oloupané brambory uvaříme, rozmačkáme a osolíme. Dortovou formu vyložíme pečícím papírem, naplníme směsí, posypeme kukuřicí, zakryjeme bramborovou kaší, strouhaným sýrem a upečeme.
     

  • 75 dkg mletého masa, 10 dkg plátkové anglické slaniny, 1 vejce, 1 střeně velká cibule, sůl, pepř, mletá paprika, strouhanka, klobása, hořčice, máslo.

    Masa osolíme, opepříme, posypeme mletou paprikou, promícháme s vejcem, jemně sekanou cibulí a podle potřeby  přimícháme strouhanku. Rukou vytvarujeme plátky, potřeme je hořčicí a vložíme hranolek klobásy. Zavineme, přebalíme plátkem anglické slaniny a sepneme párátkem. Urovnáme vedle sebe na pekáček vymaštěný máslem a v troubě upečeme.

Lanškrounské dortíky - Vaše sladké nejen vánoční recepty.

Poslední komentáře

Copyright © 2016. Všechna práva vyhrazena. Určeno pouze pro osobní využití.