Zvěřinová Kuchařka

Nejchutnější zvěřinové recepty na internetu

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Hodnocení 0.00 (0 Hlasujících)
AddThis Social Bookmark Button

0,5 kg mleté zvěřiny, 10dkg celeru, 10 dkg mrkve, 10 dkg hub, lžíce hladké mouky, malý rajský protlak, ústřicová omáčka (nebo worcester), 1 cibule, olej, konzerva sterilované kukuřice, ¾ kg brambor, 20 dkg tvrdého sýra, mletá paprika, mletý pepř, sůl.
Na oleji zpěníme posekanou cibuli, přidáme mleté maso a opečeme ho. Maso podlijeme troškou vody, přidáme protlak, omáčku, koření a osolíme. Zvolna dusíme až směs zhoustne. Oloupané brambory uvaříme, rozmačkáme a osolíme. Dortovou formu vyložíme pečícím papírem, naplníme směsí, posypeme kukuřicí, zakryjeme bramborovou kaší, strouhaným sýrem a upečeme.
 

Přidat komentář



Anti-spam: complete the taskJoomla CAPTCHA

Lanškrounské dortíky - Vaše sladké nejen vánoční recepty.

Poslední komentáře

  • Jezevec s pikantní omáčkou

    Anče 10.02.2020 16:19
    Moooc pěkné, vychytané recepty!!! :-) :-) Máte prosím nějaké zkušenosti se škvařením jezevčího sádla?
     
  • Zvěřinový vývar z kostí

    Bakin 13.02.2017 07:15
    Tak každý nějak začínal. :roll: Hlavně nebreč, příště se ti to určitě povede uvařit. :-)
     
  • Zvěřinový vývar z kostí

    Bigmac 12.02.2017 14:16
    :-x takový hnus jsem ještě nejedl :-x

Copyright © 2016. Všechna práva vyhrazena. Určeno pouze pro osobní využití.