Zvěřinová Kuchařka

Nejchutnější zvěřinové recepty na internetu

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Hodnocení 0.00 (0 Hlasujících)
AddThis Social Bookmark Button

0,5 kg mleté zvěřiny, 10dkg celeru, 10 dkg mrkve, 10 dkg hub, lžíce hladké mouky, malý rajský protlak, ústřicová omáčka (nebo worcester), 1 cibule, olej, konzerva sterilované kukuřice, ¾ kg brambor, 20 dkg tvrdého sýra, mletá paprika, mletý pepř, sůl.
Na oleji zpěníme posekanou cibuli, přidáme mleté maso a opečeme ho. Maso podlijeme troškou vody, přidáme protlak, omáčku, koření a osolíme. Zvolna dusíme až směs zhoustne. Oloupané brambory uvaříme, rozmačkáme a osolíme. Dortovou formu vyložíme pečícím papírem, naplníme směsí, posypeme kukuřicí, zakryjeme bramborovou kaší, strouhaným sýrem a upečeme.
 

Přidat komentář



Anti-spam: complete the taskJoomla CAPTCHA

Reklama Velikonoce

Poslední komentáře

Copyright © 2016. Všechna práva vyhrazena. Určeno pouze pro osobní využití.