Zvěřinová Kuchařka

Nejchutnější zvěřinové recepty na internetu

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Hodnocení 4.50 (1 Hlasující)
AddThis Social Bookmark Button

1,5 kg zvěřiny z černé, 4 velké cibule, 1 sterilované lečo, 8 stroužků česneku, 4 zelené papriky, 1 čili paprička, 4 větší rajčata, 3 větší brambory, pepř, mletá sladká paprika, olej, sůl.

Kotlík postavíme na oheň, vložíme nakrájenou cibuli, trošku zalijeme olejem a cibuli osmažíme dozlatova. Přidáme na kostky pokrájené maso, orestujeme, osolíme, okořeníme pepřem, sladkou mletou papriku, zamícháme, přidáme jednu čili papričku (nebo přiostříme chilli omáčkou). Zamícháme a přilijeme vodu aby maso bylo téměř ponořené. Guláš vaříme do měkka (cca 3 hodiny). Občas zamícháme a podle potřeby dolijeme vodu. V polovině doby vaření přidáme česnek. Když je maso měkké, přidáme na proužky pokrájené papriky, pokrájená rajčata, na kostičky nakrájené brambory a dusíme, až jsou brambory téměř měkké. Guláš už nemícháme. Nakonec přidáme sterilované lečo, podle chuti přidáme kečup, popř. majoránku, dosolíme a krátce povaříme.

Přidat komentář



Anti-spam: complete the taskJoomla CAPTCHA

Lanškrounské dortíky - Vaše sladké nejen vánoční recepty.

Poslední komentáře

  • Jezevec s pikantní omáčkou

    Anče 10.02.2020 16:19
    Moooc pěkné, vychytané recepty!!! :-) :-) Máte prosím nějaké zkušenosti se škvařením jezevčího sádla?
     
  • Zvěřinový vývar z kostí

    Bakin 13.02.2017 07:15
    Tak každý nějak začínal. :roll: Hlavně nebreč, příště se ti to určitě povede uvařit. :-)
     
  • Zvěřinový vývar z kostí

    Bigmac 12.02.2017 14:16
    :-x takový hnus jsem ještě nejedl :-x

Copyright © 2016. Všechna práva vyhrazena. Určeno pouze pro osobní využití.