Zvěřinová Kuchařka

Nejchutnější zvěřinové recepty na internetu

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Hodnocení 4.20 (5 Hlasujících)
AddThis Social Bookmark Button

1 kg masa z černé, 2 kg zvěřiny z ostatní spárkaté zvěře (můžeme nahradit hovězím masem), 2 kg cibule, 1 kg zelených paprik, 2 kg rajčat, 3 stroužky česneku, pálivá maďarská paprika, sladká maďarská paprika, sádlo, sůl, pepř, mletý kmín, 4-5 brambor.

Do kotlíku vložíme sádlo a lehce zpěníme, přidáme špetku kmínu a asi 5 minut necháme ho v sádle pěnit. Dále přidáme čerstvé zelené papriky nakrájené na kostičky, dalších 10 minut necháme pěnit. Přidáme nakrájenou cibuli a intenzivně mícháme až nám cibule zesklovatí. Dále přidáme čerstvé rajčata (čím zralejší tím lepší). Přidáme sůl, pepř, opět necháme asi 5 minut pěnit. Zelenina pustí dostatek šťávy. Nyní vsypeme červenou sladkou maďarskou papriku, důkladně mícháme asi 1 minutu a trochou vody podlijeme. Až směs dosáhne opět varu vsypeme i pálivou papriku dle chuti, a opět asi 1 minutu důkladně mísíme celou směs. Opět podlijeme vodou. Maso nakrájené na větší kostky a vložíme do kotlíku a dusíme do měkka. Guláš stále mícháme a dohlížíme na oheň. Když je maso téměř měkké přidáme oloupané, důkladně omyté celé brambory. Nepřekrajujeme, ale celé vložíme do středu kotlíku. Nyní celou směs pouze hlídáme občas lehce promísíme. Až je maso zcela měkké, přidáme další brambory, které již překrojíme na menší díly. Jakmile změknou i brambory je guláš hotový.

Přidat komentář



Anti-spam: complete the taskJoomla CAPTCHA

Lanškrounské dortíky - Vaše sladké nejen vánoční recepty.

Poslední komentáře

Copyright © 2016. Všechna práva vyhrazena. Určeno pouze pro osobní využití.