Zvěřinová Kuchařka

Nejchutnější zvěřinové recepty na internetu

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Hodnocení 5.00 (1 Hlasující)
AddThis Social Bookmark Button

1/2 kg zvěřiny z černé, 1/2 kg zvěřiny jiné spárkaté zvěře (nebo 1 kg zvěřiny z černé),  2 papriky, chleba na strouhání, hotová jíška,  sůl, pepř, 5 kuliček nového koření, mletá sladká paprika , 3 cibule, 5 brambor, 2 rajčata, masox (papriková vegeta), kmín, chilli omáčka, klobása.

V kotlíku na sádle rozškvaříme kostičky slaniny a když zesklovatí, přidáme drobně nakrájenou cibuli, kterou osmahneme dorůžova. Zaprášíme trochou papriky (nepřipálit). Maso nakrájíme na kostky, dáme do kotlíku. Chvíli ho restujeme, pak přilijeme vodu asi do třetiny kotlíku, nové koření a vaříme. Nezapomínáme promíchávat. Když je maso skoro měkké, přidáme nakrájenou papriku a spařená, oloupaná rajčata. Nakonec přidáme na kostičky pokrájené brambory. Guláš doplníme vodou, dochutíme masoxem (můžeme vynechat nebo nahradit paprikovou vegetou). Klobásku nakrájíme na kolečka a vložíme také do kotlíku. Směs zaprášíme strouhaným chlebem a zahustíme troškou jíšky. Povaříme, podle chuti dochutíme solí a kořením – čili omáčkou, majoránkou, novým kořením, pepřem a kmínem. Mícháme a vaříme a nakonec do guláše nasypeme sekanou petrželku nebo pažitku (může být obojí). Ještě chvíli povaříme. Potom guláš sundáme z ohně a přiklopené necháme ještě půlhodinku odpočinout.

Přidat komentář



Anti-spam: complete the taskJoomla CAPTCHA

Lanškrounské dortíky - Vaše sladké nejen vánoční recepty.

Poslední komentáře

Copyright © 2016. Všechna práva vyhrazena. Určeno pouze pro osobní využití.