Zvěřinová Kuchařka

Nejchutnější zvěřinové recepty na internetu

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Hodnocení 3.25 (2 Hlasujících)
AddThis Social Bookmark Button

1 -1,2 kg zvěřiny, 3 - 4 velké cibule, 5 stroužků nasekaného česneku, 2 lžíce sladké papriky, 1 lžička pálivé papriky, (nebo chilli papričky), 1 lžíce gulášového koření, 2 kostky masoxu, 3 lžíce škrobové moučky, 1 menší rajčatový protlak (konzerva), sůl, 3/4-1 l vody.

Maso nakrájíme na kostky, cibuli nakrájíme na drobno, česnek nasekáme na drobno. Vše dáme do misky, přidáme přísady, podle chuti osolíme, promícháme a dáme do pekáče. Přiklopíme víkem a ve vyhřáté troubě na 200-220 St.C dusíme do změknutí masa  (cca 2 hodiny). Guláš během dušení nemícháme a zbytečně neotvíráme.

Variace:

-místo vody zalijeme maso červeným vínem, nebo vývarem,

-hotový guláš podáváme s opečenou uzeninou a křenem,

-základní přísady doplníme nakrájenými sterilovanými okurkami,

-hotový guláš doplníme podušenými houbami,

-hotový guláš podáváme s nastrouhaným sýrem a zeleným hráškem,

-hotový guláš podáváme se vařeným vejcem a opečenou slaninou,

-místo chilli můžeme přidat feferonky nebo kozí rohy,

-základní přísady doplníme nakrájenými sterilovanými okurkami,

-hotový guláš doplníme podušenými houbami,

-hotový guláš podáváme s nastrouhaným sýrem a zeleným hráškem,

-hotový guláš podáváme se vařeným vejcem a opečenou slaninou,

-místo chilli můžeme přidat feferonky nebo kozí rohy.

Přidat komentář



Anti-spam: complete the taskJoomla CAPTCHA

Reklama Velikonoce

Poslední komentáře

Copyright © 2016. Všechna práva vyhrazena. Určeno pouze pro osobní využití.