Zvěřinová Kuchařka

Nejchutnější zvěřinové recepty na internetu

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Hodnocení 2.88 (4 Hlasujících)
AddThis Social Bookmark Button

3/4 kg zvěřiny, 10 dkg kořenové zeleniny (mrkev, celer, petržel), 1 cibule, 2 lžíce hladké mouky, 2 lžíce brusinkového kompotu nebo marmelády, 3 lžíce citrónové šťávy, 1 lžíce octa, cukr, 2 dl červeného vína, 5 ks celého pepře, 2 ks nového koření, 2 bobulky jalovce, 2 hřebíčky, 1 bobkový list, tymián, sůl, olej.

Na oleji osmahneme nadrobno nakrájenou cibuli a nahrubo nastrouhanou zeleninu, přidáme odblaněné, na kousky nakrájené osolené maso. Zakapeme citrónovou šťávou, přidáme koření, podlijeme 1dl vína, dobře promícháme a necháme vydusit. Pak přilijeme trošku vývaru, přidáme ocet a brusinky a zvolna dusíme do měkka. Měkké maso vyjmeme a dáme na teplo. Šťávu zaprášíme moukou, přilijeme zbytek vína, promícháme a ještě chvíli povaříme, přecedíme, dochutíme cukrem, dosolíme, přidáme maso a krátce prohřejeme.

Přidat komentář



Anti-spam: complete the taskJoomla CAPTCHA

Lanškrounské dortíky - Vaše sladké nejen vánoční recepty.

Poslední komentáře

Copyright © 2016. Všechna práva vyhrazena. Určeno pouze pro osobní využití.