Zvěřinová Kuchařka

Nejchutnější zvěřinové recepty na internetu

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Hodnocení 0.00 (0 Hlasujících)
AddThis Social Bookmark Button

75 dkg kýty nebo hřbetu z mladé zvěřiny, 2 cibule, 15 dkg žampionů, 15 dkg sterilovaných kapií, 10 dkg sterilovaných okurek, 1 lžíce rajčatového protlaku, 1 lžička hořčice, worcester, vývar,  pepř, sůl.

Maso nakrájíme na nudličky, osolíme, opepříme a zprudka opečeme v rozpáleném tuku. Přidáme nakrájené žampiony, cibuli a osmahneme. Vmícháme 1 lžíci másla, zaprášíme 2 lžícemi hladké mouky, rychle opražíme, podlijeme vývarem (Masox, bujón) a dusíme asi 5 minut. Vmícháme rajčatový protlak, hořčici, nakrájené okurky a kapie. Dochutíme worcesterem, solí a krátce povaříme.

Přidat komentář



Anti-spam: complete the taskJoomla CAPTCHA

Reklama Velikonoce

Poslední komentáře

Copyright © 2016. Všechna práva vyhrazena. Určeno pouze pro osobní využití.