Zvěřinová Kuchařka

Nejchutnější zvěřinové recepty na internetu

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Hodnocení 0.00 (0 Hlasujících)
AddThis Social Bookmark Button

1-1,2 kg zvěřiny z kýty, sůl, pepř, olej, 2 cibule, kečup, ústřicová omáčka.

Kýtu z mladšího kusu nakrájíme na silné plátky, naklepeme, posolíme opepříme a nakrájíme na hranolky. Potřeme je olejem, dáme do misky a necháme 2 hodiny odležet. Pak na pánvi rozpálíme olej a připravené zvěřinové hranolky rychle opečeme. Hotové hranolky vyndáme a odložíme do tepla. Na pánev dáme pokrájenou cibuli, kečupem a lžíci ústřicové omáčky. Vše krátce podusíme a dáme na hotové maso.

Přidat komentář



Anti-spam: complete the taskJoomla CAPTCHA

Lanškrounské dortíky - Vaše sladké nejen vánoční recepty.

Poslední komentáře

  • Jezevec s pikantní omáčkou

    Anče 10.02.2020 16:19
    Moooc pěkné, vychytané recepty!!! :-) :-) Máte prosím nějaké zkušenosti se škvařením jezevčího sádla?
     
  • Zvěřinový vývar z kostí

    Bakin 13.02.2017 07:15
    Tak každý nějak začínal. :roll: Hlavně nebreč, příště se ti to určitě povede uvařit. :-)
     
  • Zvěřinový vývar z kostí

    Bigmac 12.02.2017 14:16
    :-x takový hnus jsem ještě nejedl :-x

Copyright © 2016. Všechna práva vyhrazena. Určeno pouze pro osobní využití.