Zvěřinová Kuchařka

Nejchutnější zvěřinové recepty na internetu

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Hodnocení 4.50 (2 Hlasujících)
AddThis Social Bookmark Button

1-1,2 kg zvěřiny z kýty, 6 rajčat, mletý pepř, pepř, 1 velká cibule, 1 kelímek sladké smetany, 2 dl sladkého bílého vína, hladká mouka, jíška, máslo, olej, sůl.

Z kýty nakrájíme plátky, lehce naklepeme, osolíme, opepříme. Obalíme v mouce, opečeme na oleji a odložíme do tepla. Na pánvi zpěníme na másle nakrájenou cibuli, vložíme rajčata pokrájená na větší kousky a nepřikryté dusíme . Jakmile je šťáva vydušená, přilijeme šlehačku a zamícháme, šťávu zalijeme vínem, přidáme oříšek másla zahustíme jíškou, podle chuti přisolíme, opepříme a necháme přejít var. Omáčku nalijeme na plátky.

 

Přidat komentář



Anti-spam: complete the taskJoomla CAPTCHA

Lanškrounské dortíky - Vaše sladké nejen vánoční recepty.

Poslední komentáře

  • Jezevec s pikantní omáčkou

    Anče 10.02.2020 16:19
    Moooc pěkné, vychytané recepty!!! :-) :-) Máte prosím nějaké zkušenosti se škvařením jezevčího sádla?
     
  • Zvěřinový vývar z kostí

    Bakin 13.02.2017 07:15
    Tak každý nějak začínal. :roll: Hlavně nebreč, příště se ti to určitě povede uvařit. :-)
     
  • Zvěřinový vývar z kostí

    Bigmac 12.02.2017 14:16
    :-x takový hnus jsem ještě nejedl :-x

Copyright © 2016. Všechna práva vyhrazena. Určeno pouze pro osobní využití.