Zvěřinová Kuchařka

Nejchutnější zvěřinové recepty na internetu

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Hodnocení 2.81 (8 Hlasujících)
AddThis Social Bookmark Button

¾ kg zvěřiny z kýty nebo hřbetu, 6 velkých hřibů (můžeme použít i jiné houby nebo je namíchat), pepř, 1 velká cibule, sůl, hladká mouka, olej.

Cibuli posekáme na jemno, očištěné houby nakrájíme na kousky. Maso nakrájíme na plátky, naklepeme, osolíme a opepříme. Plátky masa prudce opečeme na oleji a vyndáme do tepla. Ve výpeku orestujeme cibuli dozlatova, podlijeme malinko vodou, vložíme houby a dusíme několik minut. Pokud použijeme sušené houby, namočíme je před použitím do 1 litru vody, scedíme a touto vodou můžeme nahradit vývar. Poté přidáme maso i se šťávou, kterou pustilo. Zalijeme dle potřeby vodou. Do omáčky přidáme jíšku a poté necháme omáčku s jíškou povařit cca 20-30 minut, dokud maso nezkřehne. Dochutíme solí a pepřem.

Přidat komentář



Anti-spam: complete the taskJoomla CAPTCHA

Lanškrounské dortíky - Vaše sladké nejen vánoční recepty.

Poslední komentáře

  • Jezevec s pikantní omáčkou

    Anče 10.02.2020 16:19
    Moooc pěkné, vychytané recepty!!! :-) :-) Máte prosím nějaké zkušenosti se škvařením jezevčího sádla?
     
  • Zvěřinový vývar z kostí

    Bakin 13.02.2017 07:15
    Tak každý nějak začínal. :roll: Hlavně nebreč, příště se ti to určitě povede uvařit. :-)
     
  • Zvěřinový vývar z kostí

    Bigmac 12.02.2017 14:16
    :-x takový hnus jsem ještě nejedl :-x

Copyright © 2016. Všechna práva vyhrazena. Určeno pouze pro osobní využití.