1 kg kýty z mladé zvěřiny, 4 cibule, 10 dkg slaniny, 1 pórek, 2 stroužky česneku, 10 dkg šunky, 1dl Staré myslivecké , 5 čerstvých žampionů (nebo sterilovaných), lžička ústřicové omáčky, 1dl bílého vína, lžička solamylu, olej, sůl, mletý pepř.
Kýtu nakrájíme na plátky, naklepeme, osolíme, opepříme. Na pánvi plátky prudce opečeme po obou stranách a dáme do tepla. Na pánvi osmahneme na kostičky nakrájenou slaninu, přidáme na půlkolečka pokrájenou cibuli, pokrájený pórek, pokrájený česnek a vše krátce opečeme. Přidáme na plátky pokrájené žampiony a nudličky šunky, zalijeme vínem, mysliveckou, dochutíme ústřicovou omáčkou a ještě chvíli podusíme. Plátky dáme na talíř a přelijeme směsí.