Zvěřinová Kuchařka

Nejchutnější zvěřinové recepty na internetu

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Hodnocení 4.67 (3 Hlasujících)
AddThis Social Bookmark Button

1 kg kýty z mladé zvěřiny, 4 cibule, 10 dkg slaniny, 1 pórek, 2 stroužky česneku, 10 dkg šunky, 1dl Staré myslivecké , 5 čerstvých žampionů (nebo sterilovaných), lžička ústřicové omáčky, 1dl bílého vína, lžička solamylu, olej, sůl, mletý pepř.

Kýtu nakrájíme na plátky, naklepeme, osolíme, opepříme. Na pánvi plátky prudce opečeme po obou stranách a dáme do tepla. Na pánvi osmahneme na kostičky nakrájenou slaninu, přidáme na půlkolečka pokrájenou cibuli, pokrájený pórek, pokrájený česnek a vše krátce opečeme. Přidáme na plátky pokrájené žampiony a nudličky šunky, zalijeme vínem, mysliveckou, dochutíme ústřicovou omáčkou a ještě chvíli podusíme. Plátky dáme na talíř a přelijeme směsí.

Přidat komentář



Anti-spam: complete the taskJoomla CAPTCHA

Lanškrounské dortíky - Vaše sladké nejen vánoční recepty.

Poslední komentáře

  • Jezevec s pikantní omáčkou

    Anče 10.02.2020 16:19
    Moooc pěkné, vychytané recepty!!! :-) :-) Máte prosím nějaké zkušenosti se škvařením jezevčího sádla?
     
  • Zvěřinový vývar z kostí

    Bakin 13.02.2017 07:15
    Tak každý nějak začínal. :roll: Hlavně nebreč, příště se ti to určitě povede uvařit. :-)
     
  • Zvěřinový vývar z kostí

    Bigmac 12.02.2017 14:16
    :-x takový hnus jsem ještě nejedl :-x

Copyright © 2016. Všechna práva vyhrazena. Určeno pouze pro osobní využití.