Zvěřinová Kuchařka

Nejchutnější zvěřinové recepty na internetu

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Hodnocení 3.80 (5 Hlasujících)
AddThis Social Bookmark Button

¾ kg kyty, 15 dkg žampionů nebo lesních hub, drcený jalovec, tymián, 2 bobkové listy, 10 dkg nakrájené cibule, lžíce hořčice, kousek másla, jíška, olej, sůl.

Z kýty nakrájíme plátky, lehce naklepeme, osolíme, okořeníme jalovcem, tymiánem, potřeme hořčicí, položíme na ně bobkové listy a marinujeme v oleji alespoň hodinu (nejlépe přes noc). Z plátků oklepeme koření a na oleji prudce opečeme. Plátky vyndáme do tepla a na pánvi orestujeme cibuli, žampiony (nebo jiné houby), přidáme červené víno, zahustíme jíškou, přidáme kousek másla a krátce povaříme. Do pánve dáme plátky prohřát v omáčce.

Přidat komentář



Anti-spam: complete the taskJoomla CAPTCHA

Lanškrounské dortíky - Vaše sladké nejen vánoční recepty.

Poslední komentáře

Copyright © 2016. Všechna práva vyhrazena. Určeno pouze pro osobní využití.