Zvěřinová Kuchařka

Nejchutnější zvěřinové recepty na internetu

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Hodnocení 4.10 (5 Hlasujících)
AddThis Social Bookmark Button

¾ kg kýty nebo hřbetu z mladé zvěřiny, sádlo (olej), sůl.

Maso nakrájíme na plátky, lehce naklepeme a vložíme na 1-2 dny do marinády. Plátky vyjmeme z marinády, osolíme a prudce opečeme na pánvi .
Plátky po vyndání z marinády můžeme obalit v mouce (1/2 hladké+1/2 polohrubé).

Marináda I:  1 vejce, 1 lžička solamylu, 1 lžička hořčice, 1 lžička sojové nebo ústřicové omáčky, špetka pepře, 2 stroužky prolisovaného česneku, 1 menší sladkokyselá okurka. Vše dobře v mixéru ušleháme.

Marináda II:  1 vejce, 1/2 dl mléka, špetka soli, olej, špetka pepře, 1/2 lžičky mleté papriky (sladká, pálivá nebo kombinace), 1 rovná lžička škrobové moučky, 1 lžička kečupu.

Marináda III:  1 dl červeného vína, 1 lžíce francouzské hořčice, špetka mletého pepře, 4 tlučené jalovčinky, špetka tymiánu.

Marináda IV:  1 dl červeného vína, špetka mletého pepře, 4 tlučené jalovčinky, špetka tymiánu, 1 rozlámaný bobkový list, 2 stroužky rozmačkaného česneku, půlkolečka ze střední cibule.

Marináda: V:  1 lžíce oleje, 4 lžíce bílého vína, šťáva z 1 citrónu, 1 velká cibule pokrájená na tenké plátky, 2 rozlámané bobkové listy, pepř.

Přidat komentář



Anti-spam: complete the taskJoomla CAPTCHA

Reklama Velikonoce

Poslední komentáře

Copyright © 2016. Všechna práva vyhrazena. Určeno pouze pro osobní využití.