Zvěřinová Kuchařka

Nejchutnější zvěřinové recepty na internetu

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Hodnocení 4.00 (1 Hlasující)
AddThis Social Bookmark Button

4 díly kachních prsíček, 10 dkg anglické slaniny v celku, (můžeme nahradit jinou slaninou), 2 pomeranče, 1 jablko, 1 bobkový list, špetka tymiánu, 1 stroužek česneku, 1 dl bílého vína (nebo Vermutu), sůl, tuk.

Kachní prsíčka protáhneme slaninou, osolíme, potřeme rozdrceným česnekem a okořeníme tymiánem. Prsíčka opečeme na tuku. Jeden pomeranč oloupeme, rozdělíme na jednotlivé měsíčky, rozpůlíme a odstraníme jadérka. Z druhého pomeranče vylisujeme šťávu. Oloupané jablko zbavíme jádřince a nakrájíme na kousky. Prsíčka dáme do pekáče, přidáme jablko, bobkový list, kousky pomeranče, podlijeme vínem a pečeme v předehřáté troubě do měkka. Ke konci pečení přidáme pomerančovou šťávu.

Přidat komentář



Anti-spam: complete the taskJoomla CAPTCHA

Lanškrounské dortíky - Vaše sladké nejen vánoční recepty.

Poslední komentáře

Copyright © 2016. Všechna práva vyhrazena. Určeno pouze pro osobní využití.